Anonym (ikke efterprøvet)

Shopaholic & baby af Sophie Kinsella

Hvor livet kan føles langsommeligt og hårdt, når man venter sig. Alle de spørgsmål der trænger sig på, inden den lille ny endelig melder sin ankomst. Og hvad har man brug for?

Projekt baby af Sinead Moriarty

Hvorfor kan man ikke bare blive gravid, når man er parat til at blive mor? Med både alvor og humor skildres Emmas kamp for at få sin ønskebaby.

Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand af Helle Helle

Susanne er en helt almindelig kvinde, der lever et helt almindeligt liv, med et helt almindeligt job og en helt almindelig mand, eller? For allerede i første kapitel aner man uråd! Handlingen hopper noget tid bagud og fortæller om Susanne og hendes liv. Bogen slutter tidsmæssigt ved begyndelsen,…

Kelly

Runa Marie Luths debut rejser i hvert af sætningernes åndedrag det spørgsmål, om noget kan blive så hæsligt, at det i sig bærer en egen skønhed.

Bogen om at få søskende

Informativ og vidunderlig lun billedbog for børn fra 3 år til 5 år om den store begivenhed, det er at få en lillebror eller lillesøster. Formår på en sympatisk måde at servere et godt miks af fiktiv historie og fakta på børneniveau.

Æg

Digte der fortæller om moderskabet, fra undfangelsen til fødslen. Tiden under og efter graviditeten og en søgen efter kvindelige fælleskaber, en fælles urrytme og tørsten efter et nyt sprog, et samlersprog; kvindsk