Anonym (ikke efterprøvet)

Asfaltstrande af Marianne Rutberg

src="https://www.liVores baggrund og livshistorie betyder noget for, hvem vi er. Svensk bog om at finde sig selv og sine rødder. Vi følger en udvandrer i barndomslandet og i New York. Anbefalet af bibliotekar Marlene Andkjær Christensen, Herlev-Bibliotekerne

Et yndigt land af Åke Edwardson

Ottende krimi med kriminalkommissær Erik Winter fra Gøteborg. Stadig velfortalt og indsigtsfuld, men med endnu langsommere kadence end før.

Værelse nummer 10 af Åke Edwardson

Syvende krimi med kriminalkommissær Erik Winter fra Gøteborg. Og som altid så spændende og velfortalt, at det går ud over læserens nattesøvn.

Ilddansen af Helene Tursten

Troværdig svensk krimi om en mordbrand, hvor den indebrændte var hovedmistænkt i en anden brand 15 år tidligere. Er der en sammenhæng?

Guldkalven af Helene Tursten

God underholdning med likvideringer, afskårne fingre og masser af penge i denne kriminalroman fra et betændt IT-miljø.

Glasdjævlen af Helene Tursten

Liget af den nyskilte Jacob findes i et sommerhus, og snart efter findes hans forældre også døde. Deres computere er ødelagt, men er motivet til mordene satanisk, som alle tegn i deres huse angiver?

Nattevagt af Helene Tursten

Hvilke forfærdelige begivenheder fik en ellers glad og velfungerende sygeplejerske til at blive så bitter og ulykkelig, at den eneste udvej var selvmord? Det siges, at hun stadig spøger på Löwanderska Sygehus. Spøgelset, Søster Tekla, ses igen på sygehusets trappe en nat, hvor en af de unge…

Papegøjer i varmeskab

Yanis, 33 år og storbysingle, har svært ved at finde rundt i tilværelsens store spørgsmål om identitet, køn og manderoller. Han er ensom, savner sin ekskæreste og er stærkt optaget af at få mere sex og slippe hurtigt af med sine kvinder bagefter.

Næsten død mand

Krimi. En forladt bil med motoren kørende på Älvsborgsbroen i Göteborg, et skudhul i passagersædet, og Erik Winter må i gang med at udrede trådene i en sag om fem mænds skæbnefællesskab