Anonym (ikke efterprøvet)

Grill af Ib Michael

Bloddryppende drama med dansk gidsel, dramatisk kærlighedseventyr i Yemen og sexmord på Nørrebro med konsekvenser for den forkerte indvandrer er vigtige handlingstråde i denne politiske samtidsroman og kærlighedsthriller.

Bel Canto af Ann Patchett

En bananrepublik, en operadiva, en indflydelsesrig japansk forretningsmand, dennes tolk samt en flok forvirrede terrorister udgør scenariet i denne charmerende og underholdende kærlighedsroman.

Drømmetyderens død

Da gidselforhandler Niels Bentzon finder psykologen Evelyn Heiberg myrdet, trækkes han modvilligt ind i en sag om drømmetydning, da noget tyder på, at Evelyn har været i gang med tyde en drøm eller rettere et mareridt kort før, hun myrdes.

Huset i himlen

Amanda Lindhout bliver selvlært tv-journalist og rejser til Irak og Somalia; Her bliver hun bortført sammen med sin tidligere kæreste Nigel af en islamistisk gruppe, der forlanger løsesum; De konverterer til islam for at øge overlevelseschancerne; Fangenskabet varer 460 dage og er præget af…

Ser du månen, Daniel

Den rå – og virkelige – historie om at være gidsel hos Islamisk Stat i 398 dage giver os et blik ind i håbet, overlevelsen, torturen og forhandlingerne for at få Daniel Rye frigivet.

Da havenisserne kom til udkantsdanmark

Samfundssatirisk kortroman, hvor en flok aktivister udklædte som havenisser tager gidsler i den fiktive by Middelborg beliggende i "udkantsdanmark". Middelborg minder geografisk meget om Kalundborg.

Altings sanselighed

Digte. Erotiske digte, der beskriver et kærlighedsforhold fra den voldsomme erotiske start til eftertænksomhenden og skuffelsen ved svigtet

Så godt som død

Kriminalkommissær Thorne skal løse en dramatisk gidselsituation ved at opklare det komplicerede spørgsmål om en kioskejers søns død er selvmord eller mord, og opklaringen haster - for gidslernes skyld

Den filippinske pirat

Hæsblæsende krimi-thriller om den stræbsommer forretningskvinde Caroline Kayser, der bliver kastet ud i et dramatisk gidseldrama ombord på en dansk olietanker.

Dødsenglen

Man kan samle på mange ting - frimærker, glansbilleder eller kunst, men hvis samlermanien kombineres med et sygt sind, kan dette resultere i en grotesk passion ...