Anonym (ikke efterprøvet)

I gæld til nydelsen af John Lanchester

Varme retter og et iskoldt menneske: En engelsk madkunstner fortæller sin forunderlige livshistorie, mens han rejser rundt i Frankrig. Han udfolder sig om madkunst, rejser og betragtninger om dette og hint. Undervejs afslører han sine grumme hemmeligheder og et uhyggeligt, psykopatisk sind ..…

Kokken der holdt op med at rødme

For mange kokke. Martin Kongstads roman om restauranternes jagt på michelin-stjerner er til tider både morsom og satirisk, men den er desværre også alt for lang.

Hundredefodsrejsen

Den unge indiske Hassan Haji kommer med hele sin store familie til en lille by i Sydfrankrig, hvor faderen under stort postyr åbner en restaurant - Den talentfulde Hassan bliver kokkeelev i restauranten overfor, og efter nogle år rejser han til Paris, hvor han ender med at blive stjernekok i…

I gæld til nydelsen

En selvglad, frankofil englænder skildrer en rejse gennem Frankrig, som både bliver en rejse i kogekunst og kulinariske statements, og i mandens uhyggelige, psykopatiske sind