Anonym (ikke efterprøvet)

Moderløse Brooklyn af Jonathan Lethem

Usædvanlig og forrygende kriminalhistorie fortalt af en touretteramt. Denne bog skal opleves! En sjov vinkling og en farverig fortæller kan gøre en simpel historie til noget ganske særligt.

Smil nu, Maggy

Første bind i spændende tegneserie blander elementer fra den klassiske detektivhistorie med en moderne og unik anti-heltinde og er smukt og dystert illustreret.  

Øv, far!

Det er sejt at have en far, der er racerkører, men en dag går det galt på racerbanen. Sørgmunter historie om en familie, der bliver så presset, at den eneste udvej er kriminalitet. 

Manhattan Beach

Forfatteren, der lod tæskeholdet banke på vores dør, har skrevet en velkomponeret episk roman om en pige, en gangster og en forsvunden far. Det er solid skrivekunst og fornøjelig læsning.

I skyggen af Sadd 2

Ministerens hustru findes død på sit eksklusive hotelværelse; Tilsyneladende selvmord, men hvorfor mon hun fast lejede værelset to gange hver uge? Bogen er skrevet af fire forfattere, der fra hver sin synsvinkel i hvert sit kapitel fortæller om mordet

Ghostman

Krimi om den succesfulde og diskrete bankrøver gennem 20 år, der tvinges ud af sin selvvalgt ensomme karriere for i en dramatisk og voldsom sag at finde morderen af et par uheldige bankrøvere - og ikke mindst deres bytte.

Den anden søn

Alexander Söderberg har skrevet en fantastisk krimiserie om Sophie Brinkman og "Den anden søn" er andet bind i serien. I bogen står Sophie overfor flere udfordringer, end hun lige umiddelbart regnede med. Selvom hun troede, at hun havde styr på det hele og at hun vidste, hvad der foregik, så viser…

Under bordet

Udkommer d. 20. november. Marv bestyrer en bar, der fungerer som bank for mafiaen. I baren arbejder Bob, som redder en sølle hundehvalp og møder en arret kvinde. Kun en tåbe ville finde på at røve den bar, hvor New Englands hårdeste gangstere kanaliserer penge  – under bordet – i den…

Galveston

Personerne i Galveston befinder sig på bunden af det amerikanske samfund – på alle mulige måder. Sort, sort, sort roman.