Anonym (ikke efterprøvet)

Moderløse Brooklyn af Jonathan Lethem

Usædvanlig og forrygende kriminalhistorie fortalt af en touretteramt. Denne bog skal opleves! En sjov vinkling og en farverig fortæller kan gøre en simpel historie til noget ganske særligt.

Ikke et land for gamle mænd af Cormac McCarthy

Hæsblæsende og hjerteskærende dyster spændingsroman fra Texas om sheriff Bell som har set verden gå ad helvede til uden at kunne forhindre det! Cormac McCarthys så smukke Grænselandstrilogi er enestående og medrivende sen-westerns fra 1940-erne om drenges kamp for at blive mænd,  livet med…

Metropolis

Kerr var en blændende forfatter, og Metropolis holder hans høje standard. Hele serien er et billede på Tyskland fra 1920’ernes begyndende nazificering til efterkrigstidens europæiske blokpolitik.

Forbryderfaget

En thriller i højt tempo om skrupelløse columbianske narkohandlere, politiagenter og hævn.

Smil nu, Maggy

Første bind i spændende tegneserie blander elementer fra den klassiske detektivhistorie med en moderne og unik anti-heltinde og er smukt og dystert illustreret.  

Øv, far!

Det er sejt at have en far, der er racerkører, men en dag går det galt. Sørgmunter historie om en familie, der bliver så presset, at den eneste udvej er kriminalitet. 

Manhattan Beach

Forfatteren, der lod tæskeholdet banke på vores dør, har skrevet en velkomponeret episk roman om en pige, en gangster og en forsvunden far. Det er solid skrivekunst og fornøjelig læsning.

I skyggen af Sadd 2

Ministerens hustru findes død på sit eksklusive hotelværelse; Tilsyneladende selvmord, men hvorfor mon hun fast lejede værelset to gange hver uge? Bogen er skrevet af fire forfattere, der fra hver sin synsvinkel i hvert sit kapitel fortæller om mordet

Ghostman

Krimi om den succesfulde og diskrete bankrøver gennem 20 år, der tvinges ud af sin selvvalgt ensomme karriere for i en dramatisk og voldsom sag at finde morderen af et par uheldige bankrøvere - og ikke mindst deres bytte.

Den anden søn

Alexander Söderberg har skrevet en fantastisk krimiserie om Sophie Brinkman og "Den anden søn" er andet bind i serien. I bogen står Sophie overfor flere udfordringer, end hun lige umiddelbart regnede med. Selvom hun troede, at hun havde styr på det hele og at hun vidste, hvad der foregik, så viser…