Anonym (ikke efterprøvet)

Legendarium

Den selvstændige og eventyrlige fortsættelse til ’Wonderscape’. Spænd dine børn fast, inden de begynder på dette actionfyldte eventyr!

Arlena Hardcastles syv dødsfald

Imponerende og velskrevet mordmysterie sætter gang i seriøse hjernevindinger og er på én og samme tid både nytænkende og old school.

Wonderscape

Fortællingen er som en hvirvelvind af både humor, videnskab og spænding gennem tid og rum.

Den der falder

Det er en meget velskrevet og anderledes thriller, Michael Larsen denne gang har begået, der delvist bygger på selvoplevede søvnlammelser.

De fremmede

Spænding, mystik, koder og opdagelsen af en parallelverden er alle ingredienser i første del af en lovende serie for mysteriehungrende børn.

Den trojanske arv

Antikvarboghandler Michael Vilhelm Petersen har mistet sin far, der var gammel frihedskæmper. Arven viser sig at være en kæmpeformue, skjult i en bank i Schweiz. Desuden har faderen efterladt en gåde, der fører Michael på sporet af en utrolig, men også yderst farlig hemmelighed fra 2. verdenskrigs…

Hvem kan bryde Leonardo da Vinci-koden?

Hjælp direktøren for Mysteriemuseet med at løse 7 gåder gemt bl.a. i Leonardo da Vincis spejlskrift, før svindlerne Dr. Malfatto og fru Bart gør det. Du rejser tilbage i tiden og får hjælp af en hund, et hæfte med gåder og et lille spejl. Skynd dig!