Anonym (ikke efterprøvet)

Den grønne mil af Stephen King

Filmatiseringer af Stephen Kings romaner er ikke usædvanlige, men det er yderst sjældent, at de er lige så gode som ”Den grønne mil”. God eller dårlig? Stephen King er én af de forfattere, de fleste har en mening om – også selvom de ikke har læst ham. Mange tænker uvilkårligt på gys og splat, når…

Institutionaliseret

I poetisk gadesprog fortæller Ansari om en kriminel løbebane, der formes og opløses af et menneske med en drøm om en bedre fremtid. Kulturchok for golfbanedanmark.

Milo ser verden

Overraskende og original billedbog fra en forfatter, der virkelig har noget på hjerte og tør fortælle en ny slags historie.

Fængselskapitalisme

Fængselskapitalisme er et yderst vigtigt og foruroligende værk, der i en suggestiv stil sætter fokus på en række usynlige og dybt problematiske magtformer.

Fangeleg

Gennem tre fængselsbetjente åbner Kim Fupz Aakeson døren til et lukket miljø både indenfor og udenfor murene i endnu en træfsikker roman.

Blodets bånd

Endnu en hæsblæsende og spændende krimi med den formidable og ødelagte Kim Stone i hovedrollen.

Dåseskjul

Sjette bind i serien om kriminalkommissær Helen Grace er anderledes end de forrige, men bestemt ikke mindre spændende.

Jeg kommer aldrig til at se verden igen

Ligesom tusindvis af andre intellektuelle blev den tyrkiske journalist og forfatter Ahmet Altan anholdt og fængslet i kølvandet på kupforsøget i 2016. Idømt livsvarigt fængsel i 2018 uden skyggen af bevis for, at han deltog i kuppet, har han nu præsteret en modig og rørende essaysamling, hvor han…

Cahun

Flydende stemmer fungerer som et genialt sproglig greb og væver den fængslende fortælling sammen til en flertydig, fantasifuld og formidabel fiktion om den franske surrealist.