Anonym (ikke efterprøvet)

Herfra til fremtiden af Steve Sem-Sandberg

Underfundig og lettere vanvittig forstadsroman fra før lykkepillerne lagde en dæmper på frustrationerne, og da sammenbidte kvinder endnu stod vagt ved kødgryderne.

Erindringer om fremtiden af Søren Jessen

Har du nogensinde prøvet at kaste op på gulvet i din entré? Måske. Men har du så nogensinde prøvet at kaste dit hjerte op? Næppe. Det sidste sker for Sten, den 38-årige hovedperson i Søren Jessens nyeste roman. Efter en våd nat i byen og et ægteskabeligt sidespring står Sten pludselig med sit hjerte…

Spekulativ fiktion i romaner

Spekulativ fiktion udforsker alternative virkeligheder, hvor elementer af videnskab, teknologi og fantasi vikles sammen og udfordrer vores forståelse af verden, som den ser ud i dag. I spekulativ fiktion kan alt ske: fra rejser gennem tid og rum, over sammensmeltningen af menneske og maskine til…

Fremtiden er der også i morgen

Kristians Leth sætter både corona og den altoverskyggende klimakrise i et tiltrængt perspektiv. Fremtiden må gerne begynde her.

De falske liv

En uforudsigelig og hæsblæsende fortælling om fiktionsagenterne, der rejser ind i bøger for at redde historien og karaktererne fra fremmede agenter.

Den frie verden (en first world-tragedie)

Klasse, kapitalisme og forvrænget kropspositivisme er på spil i sorthumoristisk fremtidsscenarie, hvor vi intet har lært, men genbruger det værste fra tidligere tider.

Små historier. Bind 3

Ultrakorte, fantastiske, moderne hypertekster fra fremtiden, fortiden og fantasien, skrevet i perioden 2000-2019.