Anonym (ikke efterprøvet)

Små historier. Bind 3

Ultrakorte, fantastiske, moderne hypertekster fra fremtiden, fortiden og fantasien, skrevet i perioden 2000-2019.

Sorthuset

Melankolien, naturen og persontegningerne udgør en stærk ramme i første del af Peter Mays krimitrilogi fra de De Ydre Hebrider.

Eurotrash

Vanvittig tour de Schweiz, hvor mor og søn nærmer sig hinanden og ser familiens nazistiske fortid i øjnene. Det er absurd, morsomt og stærkt underholdende.

Natrium Chlorid

Endnu en imponerende og forrygende thriller fra krimikongen. Denne gang skal Afdeling Q opklare sager om mystiske selvmord, hvor mønsteret udgøres af salt.

Om udregning af rumfang II

Tara Selter har d. 18. november ramt en rille i tidsregningen i Solvej Balles indtil videre to underfundige og uafrystelige romaner ’Om udregning af rumfang'.

Om udregning af rumfang III

Den dejligt hjemsøgende serie ’Om udregning af rumfang’ består nu af tre bøger med sikkert sejlende og nøgterne nedslag i en dag, der sidder fast.

Tidsskjul

Gospodinov tager læseren med på en forunderlig tidsrejse. Bogen er skrevet så godt, at man får fornemmelsen af at være passager på en balstyrisk og banebrydende tidslig odyssé.

Natsangeren

Politiefterforsker Hanna Duncker er vendt tilbage til sin hjemegn på Øland i denne meget lovende første bog i en ny svensk krimiserie.