Anonym (ikke efterprøvet)

Forsvindinger af Jerker Virdborg

Jerker Virdborgs debut på dansk, "Forsvindinger", er ikke en let tilgængelig roman til det brede publikum. Det er en lille svensk delikatesse som surstömning.

Brændende piger

Uhyggen kommer krybende ind i præsteboligen i Tudors intense og gribende thriller.

Lykken har otte arme

En gammel tragedie binder på sælsom vis en flok umage mennesker og en blæksprutte sammen i vanvittigt charmerende feelgood-roman.

De syv døre

Nervepirrende norsk roman om hemmeligheder, svigt og familierelationer er spækket med psykologisk dybde og litterære henvisninger.

Himmelstormere

Højtflyvende roman om piloten Marian Graves’ fatale jordomrejse og en kvinde, der årtier senere prøver at løse mysteriet om Marians liv og hemmeligheder.

Ondskabens net

Endnu en fabelagtig thriller i serien om Jessica Niemi. En finsk pageturner med et plot, der er skruet helt rigtigt sammen.

Forestilling om et grænseland

Mysterium om en forsvundet pige er samtidig en interessant coming of age-fortælling om at befinde sig midt i alting og alligevel i periferien.

Måske et spinkelt jordskælv

I en surrealistisk verden kører Daniel på motorcykel fra København til Sydfrankrig for at finde sin forsvundne hustru. Det bliver en absurd oplevelse – også for læseren.

Gladiator

5. del i serien om den tidligere jægersoldat Niels Oxen, byder også denne gang på hæsblæsende spænding. Denne gang skal Oxen og Margrethe Franck opklare en række mord på krigsveteraner - en opgave, der skal vise sig at blive dødsensfarlig. Både gamle og nye fans af serien vil elske denne velskrevne…