Anonym (ikke efterprøvet)

Simon siger

Simon er fyldt med mørke indeni. Der er noget i hans barndom der giver ham skyldfølelser. Det taler han med sin psykolog om, og sin nabo. Noget begynder at dæmre hos Simon, noget der måske kan tænde et lys. Til læsere der ønsker en stærk, kort og intens fortælling

Den fortabte sjæl

Utrolig fin og underfundig fortælling, nænsomt omkranset af eventyrlige illustrationer, husker os på at holde fast i os selv og det vigtige i livet.

Så blev det vinter

Forandringer er en svær ting, især for en hare, der godt kan lide faste rutiner. Flot illustreret billedbog om årstidernes skiften og altings forgængelighed.

Liv life leben vie love

Med et skarpt blik for sine personer viser Mette Vedsø verden gennem teenageøjne i indtagende og smuk historie om venskab, identitet, troskab og heste.

Traveling

Alt er eller kan blive til poesi i hans digte. 

Kvinden bag masken - 22 noveller

En af 1900-tallets mest markante franske stemmer tager læseren med tilbage til 1920’ernes Paris og helt ind dér, hvor livet gør ondt: i kærligheden, jalousien og længslen efter det tabte.

Hest Horse Pferd Cheval Love

Mette Vedsø skriver fint og nuanceret om venindeskab og hestelykke i årets bedste børnebog, som også voksne kan blive meget klogere af.

Erle perle

Bag den nuttede titel lurer det groteske, mørket og en rørende, helstøbt læseoplevelse.

Mit livs øjeblik

Siden Lucy Silchester blev forladt af sin kæreste, har hendes liv været noget møg. Men en dag bliver hun kaldt til samtale med "Livet", som er en yngre mand. Sammen med "Livet" er det nu tid for Lucy at gøre op og skabe forandringer