Anonym (ikke efterprøvet)

Som dug for solen af Robert Goddard

Et barn bortføres, et andet trafikdræbes, barnepigen begår selvmord 23 år senere. Eller gør hun? Goddard kan stadig dreje et plot.

Odd for evigt af Dean R. Koontz

Lægen Jessup opsøger Odd Thomas midt om natten – som genfærd. Han er blevet slået ihjel og hans søn bortført. Det er nu op til Odd at finde sønnen, Danny, før også han bliver myrdet.

Ikke et land for gamle mænd af Cormac McCarthy

Hæsblæsende og hjerteskærende dyster spændingsroman fra Texas om sheriff Bell som har set verden gå ad helvede til uden at kunne forhindre det! Cormac McCarthys så smukke Grænselandstrilogi er enestående og medrivende sen-westerns fra 1940-erne om drenges kamp for at blive mænd,  livet med…

For mange vidner af Edith Schreiber-Wicke

Det er bedre at droppe et par fordomme end at miste livet! I denne charmerende krimi kommer kommissær Gorin i livsfare, da en seriemorder går i aktion i Venedig.

Noget for noget af Anna Grue

Det kan gå helt galt, hvis du lader naboen passe din lejlighed i ferien. Hvis altså naboen er psykopat og systematisk gennemgår dine skuffer for at kunne presse penge af dig …

Nord for fjorden af Lisbeth Brun

En sjov og ligetil debutroman om en piges vej ud af barndommens ensomhed. Bogen foregår i Nordjylland, og fortælleren/ forfatteren mener, at Danmark slutter ved Limfjordens nordlige bred.