Anonym (ikke efterprøvet)

Litterære hoteller

Står du og mangler et hotelværelse til ferien? Så prøv at lægge billet ind på et af disse hoteller ganske gratis.

Dan Turèll : Mord på Malta

»Mord på Malta« indbragte i 1983 Dan Turèll Poe-klubbens »Gyldne håndjern« for årets bedste kriminalroman. Dan Turèll forsikrer i en diskret note i bogen, at den »ikke på nogen måde foregiver eller tilstræber at være et loyalt, turistisk korrekt billede« af Malta. »Hvis alle maltesere blev…

Sommer af Benn Q. Holm

Vi følger yuppiefamilien Peter, Nanna og datteren Natasha i deres sommerferie, som skulle være en ferie med fred og ro, samt tid til at dyrke parforholdet og familien.

Sommerferiedigte

Et dagen-og-vejen-brev fra en gammel ven, der sidder midt i tilværelsen og ser sig omkring på en kulisse, der ligner livet. 

Bare numser på stranden

Sød og humoristisk billedbog viser, at kroppe er forskellige og kommer i mange størrelser, former og farver.

Vitello rejser på charterferie

Tag med på charterferie til syden, hvor ubegrænset spilletid i flyet, fri adgang til is og pool er sagen for Vitello, der selvfølgelig kommer galt afsted allerede i lufthavnen.

Dyr for viderekomne

Otte sjove, mærkelige og melankolske noveller tager udgangspunkt i forskellige dyr i fortællinger om menneskelige relationer.

Har du husket det hele, Jan?

Billedbog. Manden Jan skal på ferie. Han har lidt travlt, da han pakker kufferten, så mon han husker det hele?

Vi på Krageøen

Krageøen beskriver et uspoleret miljø, der næppe findes i dag. Astrid Lindgrens enestående indsigt i børns natur hæver bogen op over det idylliserende. Originaludgave: 1964. Filmatiseret samme år.