Anonym (ikke efterprøvet)

I selskab med gnuer og fede mennesker

I selskab med gnuer og fede mennesker- forfatteraften med Mads Brenøeaf Bibliotekar Gitte Nielsen, Århus Kommunes Biblioteker Det er en almindelig mandag aften i udlånet på Hovedbiblioteket i…

Bjerget af Mads Brenøe

Se ham for dig: Et fedtbjerg så stort, at han må sidde på to stole og kun med besvær kan rejse sig og gå, støttet til en stok.

Happy hour

En forretningsudvidelse, en falsk instagramkonto og en make-over senere. Antiheltinden Elvira er tilbage i al sin pragt!

Happy family

Anti-heltinden Elvira Gregersen er tilbage. Stadig overvægtig, menneskesky og med samme særlige retfærdighedssans. En underholdende og rørende roman med en satirisk undertone.

På kant med livet

Libby er engang blevet hejst ud af sit værelse med en kran, fordi hun var for tyk til at komme ud. Jack har masser af charme, selvtillid og det lækreste afrohår, og så lider han af ansigtsblindhed. Jack og Libby gør begge alt hvad de kan for at passe ind, men er der en grænse for hvor langt man…

Happy ending

Den 39-årige, stærkt overvægtige Elvira arbejder sort på et bordel som telefondame og spiser sine sorger væk. Men en dag ændres hendes liv for bestandigt, da en prostitueret forsvinder og en stamkunde vil have Elviras hjælp.

Sort

Det ser ”Sort” ud. Sannes far ligger for døden. Sannes studie går trægt. Sanne skider på sundhed og skriver sure læserbreve. Sygdomsroman med doku-touch.

Bjerget

Godt 15 år efter skolens afslutning rejser klassens tykke dreng rundt i Danmark til alle de gamle klassekammerater for at invitere dem til en kombineret klasse- og fødselsdagsfest.

Dellehjerte

Michele er 8 år, ensom og meget tyk. Hans eneste ven er køleskabet Kølle, som både forstår, trøster og udnævner ham til ridder Dellehjerte. Og efter at have været en tur omkring opdragelsesanstalt for fede børn, bliver der brug for Dellehjerte