Anonym (ikke efterprøvet)

Gæsten

Fjerde bind i den omfattende serie om John Reacher med en meget original intrige, der omfatter bandeopgør i New York og trusler mod Reachers kæreste.

Hjertets nordside

Glædeligt gensyn med Amaia Salazer i gribende spændingsroman, der løfter sløret for Amaias grusomme fortid.

Det stille hjørne

Mesteren udi gys og spænding er omsider tilbage og det med bravour. Hans nyeste konspirationsthriller, første del af en serie på fem, er en sand lækkerbisken.

Den hemmelige historie om Twin Peaks

Mark Frost, der sammen med David Lynch skabte ’tv-serien, der forandrede tv for altid’, har nu givet os historien om folk og forekomster i den gådefulde og ikoniske by Twin Peaks.

Sidste mand

Web London er FBI-agent og leder af et hold der er specialister i at befri gidsler. Da hans 6 kolleger falder i et baghold og alle bliver dræbt, må han ikke alene prøve at finde bagmændene, men må også se sig selv og sine motiver mistænkeliggjort

Genopstandelsens dag

Da terrorister fra Al-Qaeda stjæler en hemmelig formel på nervegas og truer USA med at udløse gassen i Washington, hvis ikke der sker en militær rømning af Mellemøsten, går en hektisk efterforskning i gang, med FBI-agent Collins i spidsen

Spion i mafiaen

Dokumentarisk beretning om FBI-agenten Joseph D. Pistone, der infiltrerer den amerikanske mafia i 1970'erne Filmatiseret i 1997 af Mike Newell under titlen "Donnie Brasco"