De savnede hjerter

Svidende, aktuel dystopi taler ind i frygten for det ukendte og minder os om vigtigheden af øjenåbnende litteratur og kunst.

Et sted at være mor fra

En voksen søn sanser den rå afmagt omkring sin terminalt syge mor. Romandebut udruller sorgens væsen i slående billeder og sitrende pauser.

Violeta

Isabel Allende er dronningen af episke fortællinger. Historien om Violeta er både lidenskabelig, bevægende og underholdende.

Mødrenes hus

For mange er fødselshåbet lysegrønt, mens realiteten er grålig – og i denne uhyggeligt klaustrofobiske og rå roman, dystert sort.

Skabelon

Norsk debutroman er en original og vidunderligt velskrevet blanding af socialrealisme og en mørk, næsten magisk skovstemning, der er som taget ud af et nordisk folkeeventyr.

Krybdyrmemoirer

Velskrevet psykologisk thriller er helt umulig at lægge fra sig. Som en slange ruller handlingen sig sammen og ligger til sidst smukt foldet sammen med ringen sluttet.

Raseri

Nybagte tvillingemødre frarådes at købe et håndværkertilbud, det ender med skilsmisse eller kronisk raseri ifølge Isakstuens lidt skuffende roman om at være mor, menneske og husejer.

Sensommerjagt

En 5-årig drengs forsvinden og et lille skånsk lokalsamfund danner rammen for en vellykket, velskrevet og flot komponeret psykologisk krimi.