Firekeepers datter

Der er ild i denne thriller om en ung kvinde, der befinder sig mellem to kulturer, overværer mordet på sin ven og bliver involveret i en FBI-undersøgelse af farlige stoffer.

Tjeneren og hans søster

Med stilistisk sikkerhed, nænsomhed og underspillet humor skildrer Dorrit Willumsen et aldrende søskendepar.

Slimfjorden

En billedfortælling der opfordrer til at fejre naturen og huske magien.

The power of the dog

Symbolladet roman er en ubarmhjertig og medrivende udforskning af giftig maskulinitet og egoisme. 

Et afgørende øjeblik

Den yngste søn i familien Bridgerton tager ordet i denne sidste bog i serien om den skønne og charmerende familie, der kæmper for kærligheden i 1800-tallets London.

Det forunderlige cirkus

Fantastisk, forførende og forræderisk fortælling fra Victoriatidens England om outsidere og barske livsvilkår i et cirkus.

Skabelon

Norsk debutroman er en original og vidunderligt velskrevet blanding af socialrealisme og en mørk, næsten magisk skovstemning, der er som taget ud af et nordisk folkeeventyr.

Alt dette kunne du få

Josefine Klougarts roman er en hyldest til moderskabet, barndommen og naturen. Et vigtigt bidrag til tidens moderskabslitteratur og Klougarts bedste bog til dato.  

Midnatsbiblioteket

Matt Haig har skrevet en rørende og spændende roman om livsvalg, selvaccept og bogmagi. En læseoplevelse som både underholder og sætter sig i læseren efterfølgende.

Det falske vidne

Spændende psykologisk thriller om to kvinders kamp med fortiden. Som altid skriver Slaughter, så det driver ned af væggene med blod, bedrag og bestialske detaljer.