Anonym (ikke efterprøvet)

Flokdyr af Dorte Holm

Fem forskellige mennesker, fem forskellige liv, fem forskellige kriser, fem forskellige reaktioner = én flok og ét venskab.

Midvinterblod af Mons Kallentoft

Ondskaben findes i menneskene. Også der hvor man mindst venter at møde den. Hvem gemmer den sig bag - og kan had retfærdiggøres?En kold vintermorgen i Sverige. Langt ude på landet, tæt ved Linköping hænger et lig i en gammel eg og dingler. En tilfældig mand passerer forbi med sin hund og…

Analfabeten

Agota Kristof skriver direkte og kontant om ensomheden, smerten og udfordringerne ved at flygte og leve i et andet sprogs land. 

Mødre, fædre og andre

Med sit vanlige vid og sin syleskarpe pen serverer Siri Hustvedt 20 begavede og berigende essays om køn, kunst, kvindehad, moderkager og ophav.

Over stregen : umodne manddomserindringer

Ærlig og åbenhjertig selvbiografi tager hul på et nyt kapitel efter et afsluttet kærlighedsforhold. Når Falchs fortælleglæde folder sig ud, bliver man beriget og underholdt.

Snip snap snork

En herlig samling underfundige godnathistorier fra nogle af de forskellige huse på Sovgodtersgade ledsaget af nyskrevne sange, der opsummerer historierne.

Alle tiders Ulf : et liv i billeder

Ærlig fortælling om storstjernen Ulf Pilgaard giver et særligt indblik i revyskuespillerens private liv og håb for den fremtidige karriereafslutning. 

Huset med de blå døre

Opdateret udgave af billedbogsklassikeren ’Det gule hus', hvor læserne inviteres med ind i opgangen og møder de forskellige familier, der bor i huset med de blå døre.