7 bøger om begær og magt du kan lytte til på eReolen

Med litteraturen i ørerne fra eReolen Nap en af de romaner, som bidrager i MeToo-debatten, som lydbog. Her får du stærke personlige fortællinger, som du kan lytte til helt gratis. En række romaner byder ind i sexisme-debatten ved at udlægge historier om magtmisbrug og seksuel udnyttelse. Flere…

Inderkredsen

Patrick har det hele i form af uddannelse, anseelse og en skruk kone, men net-porno og prestige-jagt kan tage pusten fra selv den bedste. Velskrevet og skarp – langt hen ad vejen.

Brænd huset ned, giv træet vand

De akavede sammenstød står i kø, når de mandlige hovedkarakterer ruller sig ud i disse veloplagte noveller. Flot debutsamling stiller skarpt på køn, klima og kærlighed.

Nej : historier

14 små noveller om kvinder, der inderst inde ville ønske, de kunne sige fra. I stedet må de ty til overlevelsestrategier, livsløgne og indre modstand.

Kata

Højspændt islandsk hævnroman om mænd, der mishandler kvinder, og om en vred og traumatiseret kvinde, der får nok og går amok. Det er tankevækkende, effektivt og velskrevet.

32 centimeter

TV-darlingen Alfred Andersen anklages for sexovergreb, mens han befinder sig på popularitetens top. Grotesk, frastødende og meget underholdende roman.