Anonym (ikke efterprøvet)

Linnéa og Prosit

Billedbog. Linnea ønsker sig en hund, og da et forsøg med en hund på prøve falder heldigt ud, drager familien ud for at købe en hvalp. Men pludseligt kommer der noget i vejen!

Æææg

Gilbert er en helt almindelig 11-årig, men han har et problem. Han kan ikke tåle æg, den mindste smule udløser en voldsom opkastning. Først da hans venner ved det, accepterer han det selv

Rune & Julie - og Basse

Billedbog med rimet tekst. Rune får en lille hvid hund, Basse, med brune pletter. Desværre er Rune allergisk over for hunde. Er det en idé at forære Julie hunden?

Det aller bedste

Kasper er 8 år. Sammen med pigen Mikkel tager han bussen til hendes mormor. De har ikke fået lov. Men det er nu, de små gule æbler er modne. Men hvorfor følger motorcyklen efter dem?

Rikkes hemmelighed

Rikke har en hemmelighed. Hun sjipper og sjipper, fordi hun ikke vil give sin far et knus. Hvis hun gør det, opdager hendes far hemmeligheden, og hvad sker der så?

Drengen der ikke kunne spise bordet

Sebastian leger, at han sejler til en fremmed kyst. Han er sulten, men den mad, han tilbydes der, er grene, bøger, fade, borde og andre ting, han ikke kan spise

Silke : en forvandlingshistorie

Silke er født med fiskehud. Eksem kalder lægerne det, og hun plages altid af kløe. Kun at bade hjælper lidt, og godt bliver det først, da Silke kommer ud til havet.