Anonym (ikke efterprøvet)

Rejseskildringer

"At rejse er at leve"  - eller snarere "at rejse er at skrive"! I disse tider hvor feriebilleder tages med mobiltelefonen og deles på de sociale medier få sekunder efter at billedet er taget, er det vist på tide at vende blikket indad og tilbage mod den gamle måde at opleve en rejse på, nemlig…

Egon Clausen: I grænselandet - rejsebreve fra Sydslesvig

Den danske forfatter Egon Clausen har været på rejse i Sydslesvig med alle sine kvaliteter: En skarp iagttagelsesevne, en fin analytisk sans og en pen, der taler til alle. Han ved, hvad god formidling er. Egon Clausen har i længere perioder opholdt sig i Slesvig og på Jaruplund Højskole syd for…

Daggry af Stephenie Meyer

I fjerde og sidste bind af vampyr-sagaen Twilight samles alle tråde til en både lykkelig og temmelig uventet slutning. ’Daggry’ fortsætter umiddelbart efter begivenhederne i de forrige bind, og nye læsere kan absolut ikke stå på her.

Under dynen af Marian Keyes

Marian Keyes gør det igen: Skriver en bog, som får læseren til både at grine og blive rørt selv om, det ikke er en typisk chick-lit roman, men en slags erindringer i essayform.

Sølve af Suzanne Brøgger

En alvorlig, humoristisk og livsklog blanding af dagbog, erindringer, danmarkshistorie, egnsbeskrivelse, samfundskommentarer og antropologiske studier af dansk landbefolkning.

Vidne til historien af Jan Stage

En samling beretninger fra nutidshistoriens sidste 40 års brændpunkter. Det er Kipling, det er Hemingway, det er Joseph Conrad. Det er Jan Stages snapshots.