Anonym (ikke efterprøvet)

Nøleren af Klaus Rifbjerg

Fra ven til fjende, fra kærlighed til had. Historien om en nølende litteraturprofessors kredsen om et forlist og betydningsfuldt venskab betager men bjergtager ikke. ”Dansk litteratur er fuld af beskrivelser af drengevenskaber, jeg ved bedre end nogen, fra Hans Egede Schack til Rifbjerg har den…

Muleum af Erlend Loe

Sørgmodig, men også på skæv vis munter roman om at være ung og miste sine kære og lysten til livet Romanen 'Doppler', Erlend Loes danske gennembrud, handlede om en mand der gik fra verden. Loes nyeste roman 'Muleum', handler om en 18 årige pige som hele verden går fra.

L af Erlend Loe

En finurlig og humoristisk historie om en anderledes ekspedition bygget på en spændende, men måske lidt løs teori.

Volvo lastvagnar af Erlend Loe

"Fuck you I won’t do what you tell me" - ulydighed. "Altid beredt" - spejderære. To vigtige ingredienser i Erlend Loes nye morsomme roman.

Doppler af Erlend Loe

"Vi bliver født alene, og vi dør alene. Man kan lige så godt vænne sig til det først som sidst." Igen en flot norsk roman om livets værdier.

Fakta om Finland af Erlend Loe

Oppe i Oslo bor en mand som har fundet ud af hvordan han skal beskytte sin enkle tilværelse mod livets kaos: Alt bør holdes så trygt og stillestående som muligt.