Anonym (ikke efterprøvet)

Ind af Thure Erik Lund

"At give fanden i det hele", og så går den midaldrende mand i en foruroligende bog, som handler om selv at mærke efter, når verden larmer, og meningstyranniet hersker.

Løvekvinden af Erik Fosnes Hansen

Hjerteløse skæbne! At være forkert, på det forkerte sted, på det forkerte tidspunkt. Utroligt velskrevet og gribende roman fra Norge.

SOS Wilhelm Gustloff af Erik Knoth

Erik Knoths dokumentarroman beskriver, hvordan det var at være en almindelig tysk familie under 2. verdenskrig, hvor nogle blev nazister og andre en del af modstandsbevægelsen.

Aalbæk Jensen, Erik - Perleporten

Erik Aalbæk Jensen (1923-1997) debuterede som romanforfatter i 1949 med Dommen, men fik først sit gennembrud med Perleporten i 1964.

Under kommando af Knud Erik Pedersen

Lån bogen på I gedigen sædeskildring fortælles varmt og medlevende om Esben og Lise, der er nyuddannede lærere, venter barn og har 16 måneders værnepligt foran sig. Det er Danmarkshistorie med jysk udgangspunkt. Vi befinder os sidst i 50’erne i sidste århundrede. I den kolde krigs tid, i…

Faraos øje af Erik Juul Clausen

Gravrøverier, mord, bogtyverier, tyrefægtninger, vulkanudbrud og naturkatastrofer er vigtige elementer i denne underholdende og spændende historiske kriminalroman.Romanens ramme er Kreta og Egypten for ca. 3500 år siden. Hovedpersonen er sangskriveren Eusébo, som er en midaldrende, overvægtig,…

Valbyengelsk af Erik Steffensen

Dette er beretningen om livet i det nu forsvundne Valby, set gennem en drengs briller. Drengen er kunstneren Erik Steffensen.