Anonym (ikke efterprøvet)

Stedfar af Helle Stangerup

Den stenrige og despotiske patriark Stedfar er snart 90 og kræftsyg, men myrdes, da han vil ændre sit testamente. Og vi involveres i en blodig intrige og i en gedigen finansskandale med fine bankhuse og velrenommerede advokatfirmaer som medspillere.

Paradis af Camilla Christensen

Eva vil etablere et paradis på jord, hvor smukke omgivelser gør menneskene gode. Men hun må sande, at kun lidt går, som hun ønsker det.

Crash Kalinka

’Crash Kalinka’ kører offpiste fra første side og hiver hele bagkataloget med. Her er en roman, der kræver og skubber og hiver. En voldsom og fantastisk oplevelse.

Aftenstjerne

En poetisk logbog med stjernekiggende og sensitive borebisser lyder som noget af et kunstnerisk krumspring, men ’Aftenstjerne’ viser noget af det ypperste, litteraturen kan.

Varm luft

Anders Bodelsen vender tilbage som kritisk skildrer af tidsånden med sikre noveller om finansboblens bristede illusioner.

Dukkernes dal

Roman, der følger tre unge pigers indtræden og karrierer inden for showbiz i New York i tiden 1945-65, og om det hårde liv, der er i denne branche

Paradis

Eva er landskabsarkitekt og haver er hele hendes verden - Hun bliver ansat i et fornyelsesprojekt, som udvikler sig meget anderledes, end hun har forestillet sig, så hendes verden drejer sig 360 grader.

Wonderboy

Christian von der Hall har stor succes i medieverdenen - Da han planlægger overtagelsen af et par af de største forlag for at komme helt til tops og overskrider mange grænser undervejs ryger han ind i problemer både forretningsmæssigt og på hjemmefronten.

Dansen i Genève

Indhold: Dansen i Genève ; Fuglen over Limpopo ; The Danish nation ; Den dobbelte bank ; Stjernerne i Rio ; The Sami Air Force