Anonym (ikke efterprøvet)

Døden i Venedig af Thomas Mann

Thomas Mann skriver en vedkommende historie om den altfortærende, men forbudte kærlighed, og han skriver den uendeligt smukt.

Skønhedssalon

En skønhedsklinik for kvinder er indrettet som et hospice for mænd, der lider af en mystisk, dødelig pestlignende sygdom

Udvikling

Længe ventet afslutning på trilogien, hvor læseren får større indsigt i den dødelige epidemi. Sandheden er ikke for sarte sjæle, men bogen lever ikke op til de foregående. 

De dødes tid

Død, kaos og zombier. Sammenbruddet er totalt, da en dødbringende virus hærger. Thomas Helles debutroman er en skræmmende zombieapokalypse tilegnet fans af The Walking Dead.

Afsløring

Forrygende, spændende og dyster fra start til slut. En page-turner, der blev læst i ’et hug. ’Afsløring’ er anden bog i den dystopiske serie ’Mørkt stof’ om overlevelse, forvandling, ondskab og kærlighed. ’Afsløring’ er en fremragende historie om en ikke så fjern fremtid. 

Rynkekneppesygen

Science fiction-roman om en epidemi, opstået af mikroskopisk ruminvasion

Abbotts hemmelighed

Tidligere superagent Ditlev Martins er efter sin fængselsdom løsladt og ser frem til et normalt og ukompliceret liv, men bliver bedt om at opklare hemmeligheden bag en række voldsomme selvmord blandt ex-soldater.

nedtælling - mørket stof 1

Mens en dræbende epidemi hærger i Skotland, er teenagerne Kai og Shay på en livsfarlig færd. De skal finde den forsvundne Callie, Kais 10-årige lillesøster

Svinefælden

Sygdommen MRSA, der er uskadelig for grise, muterer og bliver til en variant, der kan smitte og dræbe mennesker. Det bliver til en epidemi, der truer mange liv og får nogle borgere til at tage sagen i egen hånd.

Bloddyr

En genmodificeret bakterie udrydder halvdelen af jordens befolkning og derfor bliver et minisamfund på månen afskåret fra jorden; Samfundet bliver diktatorisk, ressourcerne er få og folkene begynder at dø af proteinmangel