Anonym (ikke efterprøvet)

Victoriatidens England

Perioden under dronning Victoria (1837 - 1901) har altid haft en speciel tiltrækningskraft for romanforfattere. Ikke blot var det en blomstringstid for romangenren, men også nutidige forfattere henlægger deres værker til denne periode.

Omvejen af Gerbrand Bakker

En sublim, smuk og barsk læseoplevelse om sorg, kærlighed, liv og død for den kræsne og tålmodige læser.En hollandsk kvindelig lektor indlogerer sig i et dødsbo i landlige omgivelser i Wales. Med sig har hun ikke stort andet end et portræt af Emily Dickinson og hendes digte, da hun vil skrive en…

Terapi og dyr i baghaven af Iben Krogsdal

Ti tidstypiske noveller, der sætter spot på danskernes vaner og uvaner – det være sig mistro, misundelse, utroskab, traumer, bedreviden og socialt snobberi. Suppleret med fin uhøjtidlig humor.

Flokdyr af Dorte Holm

Fem forskellige mennesker, fem forskellige liv, fem forskellige kriser, fem forskellige reaktioner = én flok og ét venskab.

Modstand af Owen Sheers

Helt igennem fremragende og spændende debut om tænkt tysk invasion af England i 1944.

Kvinder på kur af Fay Weldon

"Det er et naturbestemt faktum, at mænd er stærkere end kvinder. De er stærkere, fordi de singletasker. At singletaske gør dig magtfuld. At multitaske gør dig bare træt".