Anonym (ikke efterprøvet)

Fanny Fairychild og det magiske spejl

Fantasy. Da Fanny var fire år forsvandt hendes mor på mystisk vis. Seks år efter finder Fanny sin mors dagbog og et magisk spejl. Herfra starter et langt eventyr i en verden fuld af alfer, jætter og nordiske guder

En spådom af is

I fjerde bind om Mirja lærer den lille alf noget om sig selv og opdager også, at andre nogen gange opfører sig dårligt, fordi de er kede af det eller bange for noget.

Skovens gåder

I tredje bind om Mirja lærer den lille alf noget om sig selv og opdager også, at andre nogen gange opfører sig dårligt, fordi de er kede af det eller bange for noget.

Drømmestenen

Historien om alfepigen Mirja er en spændende, eventyrlig fortælling, der giver stof til samtale – eller eftertanke - om store følelser og svære valg i et barns liv.

De nye vinger

En smuk og eventyrlig bog, der handler om ikke at passe ind og om at føle, man altid bliver misforstået. De vigtige tematikker er behandlet i fantasifulde rammer og krydret med de fineste illustrationer.

Alfernes fjende

Den onde drage holder af sol og varme. Alfernes grønne verden visner, fordi der ikke kommer regn. Pigerne Pop, Manke og Pind vil gerne hjælpe alferne, men lykkes det for dem?  

Når mørket kommer

Gyser - Mia er nødtvungent med sine forældre og lillebror Mikkel på en tredages hyttetur i Norge langt ude i en skov. -Mia er sur, fordi hun går glip af muligheden for at score Christian - De møder en eneboer, som har mistet sin datter ved en måneformørkelse for 20 år siden til tågefolket - Da…