Anonym (ikke efterprøvet)

Thots bog af Bent Haller

Myten om Osiris får nyt liv i Bent Hallers roman om kampen mellem det gode og det onde - en god fortælling uden afbrydelser!

Tredje Ikaros af Anne-Marie Vedsø Olesen

En forrygende og dramatisk fantasi om den egyptiske kaosgud Seth, der er genfødt i vor egen tid. Hans heftige affære med Victoria forløser hende som kunstner og sætter andre af hendes kræfter fri. ”Jeg er Seth. Jeg er oprørets vilde gud. Jeg er drifterne, der søger livets fyrige kerne. Jeg er alt…

Slangens skygge

Fantasy. Der er 3 dage til dommedag, men Sadie og Carter har muligvis fundet en måde at overvinde kaosslangen Apophis på. Men kan de nå det, og er det en sikker løsning?

Den flammende trone

Fantasy. Sadie og Carter har kun et par døgn til at forhindre at Apophis, slangeguden for kaos, får fremmanet dommedag. De må vække solguden Ra, for at få hjælp, men hvor er Ra henne?

Gudernes tusmørke

Seth er i sit vilde liv nået nutidens Tyskland og en opsætning af Wagners opera Parsifal - Igen forelsker han sig glødende, og hvirvler sine omgivelser ind i et guddommeligt oprør mellem godt og ondt.

Thots bog

Guden for skrivekunsten, Thot, fortæller myterne om Osiris og Seth, om intriger, magtkampe, kærlighed, had og hævn i det gamle Egypten.

Tredje Ikaros

Da den genfødte egyptiske gud Seth i London møder den danske maler Victoria, går en række skæbnesvangre begivenheder i gang, som ender med det endelige opgør mellem Seth og den lille Horus, født af Heloise, og den eneste der kan frelse verden fra Seths amokløb.