Anonym (ikke efterprøvet)

Når havet stilner

Denne bog i den fabelagtige serien om William Wisting og hans hold er i særklasse, hvad angår spænding og overraskelser.

Dødninge danser på sandet

I den tiende Hannis Martinsson krimi bringer Jógvan Isaksen os tilbage til en dramatisk periode i Færøernes historie, tiden omkring Klaksvikstriden i 1955.

Måske uskyldig

Forsvarsadvokaten Olivia Randall skal forsvare sin tidligere kæreste, som er tiltalt for mord i Alafair Burkes spændende newyorker-krimi.

Attack Aarhus : krimi

Krimi. En bombetrussel i Aarhus, en stor narkohandel og nogle brutale bander. Kan en lille specialenhed, bestående af en pensioneret efterforsker, en journalist og en knægt på bare 13 år, gøre noget før Aarhus forvandles til en krigszone?

Nøglevidnet

Det er ikke et øjeblik for tidligt, at første bind i serien om William Wisting er blevet oversat til dansk, hvor vi møder Wisting tidligt i hans karriere.

Felicia forsvandt

Endnu en gedigen krimi med William Wisting med et troværdigt plot, der rækker tilbage i tiden, hvor kvinder forsvinder.

Øjet der ser

Spændingsroman om den sympatiske kriminalassistent William Warwick og hans karriere. Jeffrey Archer leverer som sædvanlig en underholdene og letlæst roman.

Skyggejægeren

Camilla Grebe vinder Skandinaviens største krimipris for 'Skyggejægeren'. I det hele taget har hun modtaget lutter positive og overstrømmende anmeldelser for sin Malin-serie, hvor der tidligere er udkommet tre bind. 'Skyggejægeren' er en åndeløs spændende krimi som byder på historisk vidnesbyrd om…

Drengen i sneen

Fremragende roman ryger direkte ind på top-10 liste over årets krimier.

Røgslør

Når du er færdig med denne krimi, har du lyst til at læse den igen!