Anonym (ikke efterprøvet)

Humoristiske klassikere

Lad os tage en pause fra alt det alvorlige og dystre og i stedet dykke ned i nogle af de sjoveste og mest underholdende bøger gennem tiderne. De humoristiske klassikere der vil få dig til at grine højt, trække på smilebåndet og måske endda skraldgrine. Tag eksempelvis fat i mine favoritter:  

Der er engang: 7 eventyr til tiden

7 af vore klassiske eventyr har her fået en meget nutidig form, hvor Den grimme kylling bliver e-sportsmillionær og Rødhætte er SOSU-assistent.

Parforhold - Striber på højkant

Parforholdet sættes under lup med tåkrummende sandheder. Vi præsenteres for kvinders mange fortræffeligheder og forhandlingsevner, kulsort humor og kvindelist.

Livet - Striber på højkant

Maren Uthaug sætter livet under lup med sin skarpe, satiriske og sjove pen, der spidder læseren med ord og illustrationer.

Kærlighed - Striber på højkant

Frisættende hverdagsgruk om kærlighed, akkompagneret af de kendte streger. Som en nutidig Piet Hein kredser Uthaug både om det grimme og smukke, lykken og den store sorg.

Hasse får et liv

Humoristisk og finurlig tegneserie om en eksistentiel midtvejskrise. For læsere, der tør kigge med.

Kød og fred

Klimathriller om sosu-assistenten Annemette, der tager kampen op mod kødindustrien, serveres med humor og befriende vanvid.