Anonym (ikke efterprøvet)

Et år med magisk tænkning af Joan Didion

'Et år med magisk tænkning' er en bog om det uafvendelige øjeblik, der ændrer livet radikalt. Didions ægtefælle dør. Sorg og tab bearbejdes, som var det en intellektuel disciplin.

Andres liv

Fængslende roman om to vidt forskellige familiers historier, der vikles ind i hinanden.

Kastevind : erindringsglimt fra en barndom

Ualmindelig fin barndomsskildring i et meget flot og sanseligt sprog. Sangskriver og tekstforfatter Albert Windings (f. 1963) erindringsglimt fra barndommen. Hun fortæller om at navigere mellem voksne der er optagede af deres eget. Om sårbare venskaber, drenge og det første kys - og om at…

Jeg løber

En stærk personlig beretning om at miste en lille datter og om løb som overlevelsesstrategi til at leve videre med det ubærlige. 

Udflugt med urne

To brødre tager på et roadtrip gennem Finland med deres sted-morfars aske i en urne. De er som nat og dag og har altid konkurreret med hinanden. Med humor skildres tilværelsens barske vilkår og familielivets genvordigheder

Mødre og døtre

Bogens fire stærke kvinder fortæller om forholdet til deres mødre og om tabet og savnet. Det føles lidt som at være i stue med dem, og der er mange gode samtaler om livet, døden og familien.