Anonym (ikke efterprøvet)

Bag lukkede døre af B. A. Paris

Uudholdelig spænding og rædsel bag lukkede døre. Det er så afgjort den mest uhyggelige bog, jeg længe har læst. Jeg kan slet ikke holde op med at tænke på den, så stort et indtryk har den gjort på mig. Der gik et stykke tid, inden det gik op for mig, hvor gennemført ond og mørk historien er. Det…

Pax Immortalis (Opgøret)

Rebellerne, der er anført af løjtnanten, tager kampen op mod teknokraterne -nogle onde mennesker, der laver eksperimenter med zombierne!

Søen

Den unge Nami vokser op i et barskt østblokland på randen af sammenbrud og med de første tegn på klimakrisens forandringer i horisonten. Da Namis bedstemor dør, begiver han sig ud på en rejse for at genforenes med sin mor

Dydens år

Barsk og livsbekræftende fortælling om det mørke, der bor inderst inde i mennesker, når de lever afskåret fra deres almindelige hverdag uden fornødenheder har.

Børnenes jord

Samfundet er kollapset og dermed også vores menneskelighed i postapokalyptisk dystopi. Mesterlig graphic novel viser brutalitet, tomhed og forfald, men også svage håb.

De sidste zoner

Første bind af Line Kyed Knudsens fremtidsdystopi om vores samfund om 100 år er velskrevet og fængslende. 

Zombierådhus

Tillykke til Pablo Llambías med Kritikerprisen 2019. 'Zombierådhus' er absurd og vedkommende. Det er Danmarkshistorie fortalt fra det atomkrigsramte år 2097 og portrætterer med underspillet humor en velfærdsstat i ruiner.