Anonym (ikke efterprøvet)

Hans Christian Andersen

Det er en visuel nydelse at bladre i bogen, der fortælles levende og uhøjtideligt. Børn og barnlige sjæle bliver underholdt, forundret og oplyst.

Ophav

Smuk og eftertænksom billedbog om at opdage sig selv som en del af verden og acceptere uendeligheden, som man ikke kan overskue.

Påfugl

Ane Bjørn får hverdagens problemer til at føles lettere på magisk vis. Rørende billedbog om identitet og behovet for at blive set.

Kunsten at rydde op

Denne finurlige og sjove billedbog beviser, at det ikke behøver være kedeligt at rydde op!

Gode nye bøger til højtlæsning (fra 6-9 år)

Her er et udvalg af vidunderlige bøger, du kan læse højt for de mindste skolebørn til glæde for både lytter og oplæser. Se også: Gode bøger til højtlæsning (0-3 år) Gode bøger til højtlæsning (3-6 år) Gode bøger til højtlæsning (9-12 år)

Eventyr

Smuk billedbog om, hvordan fortællinger nærer fantasien og båndet mellem bedsteforælder og barnebarn.

Når grise flyver

Graphic novel om superhelten Batgris er fuld af humor og gakket action. En værdig konkurrent til de populære bøger om Hundemand.

Forskellige familieformer

Nogen har forældre af pap, andre har kun en mor, som har fået barn med en donor. Og så er der dem, som har to mødre, fædre eller mormødre. Der findes 37 forskellige familieformer i Danmark. Nogle af dem kan man stifte bekendtskab med i børnelitteraturen.

Fuglepigen Vega

Fortræffelig højtlæsningsbog om ensomhed, fantasi og mod. Tegningerne er fortryllende og farverige og fanger læseren ind i fortællingen.