Anonym (ikke efterprøvet)

Snemanden

Nostalgien og julestemningen er helt i top i denne fint fortalte historie, som er baseret på den originale ordløse billedbog af Raymond Briggs.

Skjult i en drøm

På tur i junglens myldrende og mangfoldige liv, havets dybder, eller langt inde i drømme. Husk at tage findebrillerne på.

Legenden om Sten Saks Papir

Karaktererne næsten springer ud af siderne i fantasifuld og vittig billedbog med de tre skøre krigere, Sten, Saks og Papir. God til højtlæsning for børn fra 3 år.

Den flyvende Kuffert (Ill. Sussi Bech)

Eventyr af eventyr, der er flettet ind i hinanden, skaber en fortælling i fortællingen. Prisbelønnede Sussi Bech står bag denne nyillustrerede udgave med skønne billeder i flere formater.

Hr. Løve i biografen

Anderledes og sjov bog om at tage hensyn af en superoriginal forfatter med sin helt egen stil.

Vitello ønsker et ønske

Vitellos sædvanlige frodige opfindsomhed kommer til kort, da han ønsker sig en hund, men hjælpen kommer fra en uventet kant.

Kære Donald Trump

En meget aktuel billedbog, der handler om konfliktløsning og dialog og giver rig mulighed for at tale om begreber som køn, ære og fælleskab.

Fortællingen om Ibis

En fortælling kan sagtens være rigtig god, selvom den gør ondt. Især når man ved, at historien dækker over et barns ubarmhjertige sandhed.

Barn af bøger

Tag med på en rejse ind i fantasiens verden med denne poetiske og smukke billedbog.