Anonym (ikke efterprøvet)

Stur, stur nummer

Sørgmunter historie om savnet af en far og følelserne, når illusionerne brister, sætter sig mellem to stole, hvad angår sværhedsgrad og format.

Styr på dyr

Hold styr på alle dyrene i denne fine vrimlebog til begrebsindlæring. 

Den ensomste hval i verden

Mellem havets bølger og det mørke dyb bor en hval, der har så høj en lyd, at ingen andre hvaler kan opfange dens kald. Det er verdens ensomste hval.

Bjørnebarn

De fleste af os kender følelsen af at ønske at være noget andet et helt andet sted. Især når dem vi elsker og stoler på råber ad hinanden, glemmer os og gør os bange.

Tante Grøn, tante Brun og tante Lilla

Historierne om de tre tanter er et dejligt gensyn med en tid, hvor kønsroller, barnesyn og sukkerindtag var noget anderledes. Og så er det samtidig  eventyrligt og smukt. Originaludgave 1919

Lille Frøken Pingelpot

Marianne Iben Hansen er en uovertruffen versemager og Charlotte Pardis illustrationer fuldender historien om en helt særlig kyllings trængsler i hønsegården.

Bedstemor fugl

Poetisk og smukt illustreret billedbog om ensomhed og om at finde hinanden.

Annas himmel

Billedbog. Lille Anna har mistet sin mor og livet gør ondt. Så Anna vender sin verden på hovedet og tager far med ud på en fantasifuld og eventyrlig rejse, helt ud til bunden af himlen.

Tomat

Når tekst og illustrationer supplerer hinanden så fint, kan man med rette tale om kunst. 'Tomat' er en smuk fortælling om at være anderledes.