Anonym (ikke efterprøvet)

Lille Frøken Pingelpot

Marianne Iben Hansen er en uovertruffen versemager og Charlotte Pardis illustrationer fuldender historien om en helt særlig kyllings trængsler i hønsegården.

Bedstemor fugl

Poetisk og smukt illustreret billedbog om ensomhed og om at finde hinanden.

Glitter flytter ind

Kan man virkelig få en enhjørning for 2 kroner, og måske er det slet ikke det, man har brug for? Hjertevarme historier om venskab for børnehavebørn. 

Glitter får en ny ven

Kan man virkelig få en enhjørning for 2 kroner, og måske er det slet ikke det, man har brug for? Hjertevarme historier om venskab for børnehavebørn. 

Annas himmel

Billedbog. Lille Anna har mistet sin mor og livet gør ondt. Så Anna vender sin verden på hovedet og tager far med ud på en fantasifuld og eventyrlig rejse, helt ud til bunden af himlen.

Glitter flytter ind af Amy Young

Kan man virkelig få en enhjørning for 2 kroner, og måske er det slet ikke det, man har brug for? Hjertevarme historier om venskab for børnehavebørn.  I to historier sættes der fokus på venskabet mellem pigen Sofia og hendes ret specielle enhjørning Glitter. De rørende historier og deres…

Grumlingen

Smukt illustreret mysterium fuld af fantasi og mystik for de 3-5-årige er en poetisk perle, som tåler mere end én læsning.

Grumlingen af Benji Davies

Smukt illustreret mysterium fuld af fantasi og mystik for de 3-5-årige er en poetisk perle, som tåler mere end én læsning. Hvem er det, der lister omkring i byen om natten og stjæler ting? Det er Grumlingen, som ingen har set. Den dygtige illustrator og børnebogsforfatter Benji Davies byder med…

Lasse-Leif og den sidste sut

Det skønne makkerpar, Lasse-Leif og Luske-Lise, er på jagt efter verdens sidste sut. Et træfsikkert hit for 2-4-årige piger og drenge.

Bare en lille gåtur

En charmerende og ordløs billedbog, hvor barnet og den voksne inviteres på en svimlende rundtur i forfatterens eventyrlige og fabulerende univers.