Anonym (ikke efterprøvet)

Stop! Monstre!

En ordløs, eller næsten ordløs, billedbog i Mark Janssens karakteristiske, meget smukke farver og ekspressive former.

Basse

Fin billedbog for små hundeelskere fortalt i rim, der gør den ekstra sjov at læse højt.

Min store bog om følelser

Kombineret billed- og lærebog om de mange følelser, der er på spil i mindre børns hverdag med konkrete råd til at tackle dem.

Guldlok og de tre bjørne

En genfortælling af det klassiske eventyr om bjørnefamilien og den lille pige med det gyldne hår for de mindste børn

Gode bøger til højtlæsning (fra 3-6 år)

Højtlæsningshistorier for børnehavebørn og skolestartere til fortræffelige samtaler om alt mellem himmel og jord.  Se også: Gode bøger til højtlæsning (0-3 år) Gode bøger til højtlæsning (6-9 år) Gode bøger til højtlæsning (9-12 år)

Valdemars lagkage

En herlig billedbog om ulveungen Valdemar, der laver fødselsdagslagkage til sin lillesøster, men ender med at blive fristet over evne.

Hundeånde : den kedelige sag om Hally Tosis

En usædvanlig og original historie for de 4-6-årige. Hvis man ikke bryder sig om at høre om prutter og andet klamt, skal man dog gå langt udenom Dav Pilkey, der er en sand mester i dårlig smag. 

Det meget meget meget farlige monster

Hvis man er et stort og farligt monster, er det vigtigt at alle bliver bange for en. Men hvad nu, hvis ingen bliver bange, er man så stadig et rigtigt monster?

Gode bøger til højtlæsning (fra 0-3 år)

Læseoplevelser for de allermindste, der elsker gentagelser og genkendelighed. Her er et udvalg af fine bøger, du kan læse for et barn i vuggestuealderen. Se også: Gode bøger til højtlæsning (3-6 år) Gode bøger til højtlæsning (6-9 år) Gode bøger til højtlæsning (9-12 år)