Anonym (ikke efterprøvet)

Dengang Mor Muh mødte krage

En skøn og charmerende historie om, hvordan venskabet mellem verdens mest elskelige ko og en noget vranten krage begyndte.

Nogen passer på dig

Lille pindsvin keder sig og lister udenfor på eventyr, selvom hans mor siger, han er for lille. Men udlængsel kan hurtigt blive til hjemve, når mørket falder på.

Lille Elliot i storbyen

En filmisk og rørende billedbog om at være lille i en stor verden. Mike Curato har med lille Elliott skabt en figur, børn og voksne vil knuselske.

Jeg skal tisse - nu!

En virkelig sød historie om en hverdagssituation, som de fleste forældre kender.  

Gode bøger til højtlæsning (fra 3-6 år)

Højtlæsningshistorier for børnehavebørn og skolestartere til fortræffelige samtaler om alt mellem himmel og jord.  Se også: Gode bøger til højtlæsning (0-3 år) Gode bøger til højtlæsning (6-9 år) Gode bøger til højtlæsning (9-12 år)

Alle tiders bøger vi læser sammen

Vil man gerne introducere børnene for nogle af børnelitteraturens elskede figurer og klassiske historier eller rim og remser, så er denne samling et godt udgangspunkt. 

Hvor sover dyrene

Nogle dyr har de mest overraskende og sjove sovevaner. Bliv klogere på det i denne charmerende og lærerige godnathistorie.

Sengetid

En vitaminindsprøjtning til fantasien i form af en billedbog, der udforsker, hvor langt man kan rejse ved fantasiens hjælp.

Lille pinds hule

Pindsvinet Lille Pind tager sagen i egen hånd og drager ud på blåbæreventyr, mens Pindemor har travlt med rengøringen. Men udlængsel kan hurtigt blive til hjemve.