Anonym (ikke efterprøvet)

Klappelade syltefisk

De to eminent dygtige kvinder har skabt en eventyrlig, fantaserende og fantastisk forårs-ordfest, hvor verden eksploderer i farver og strømninger.

LilleStor

Smukt illustreret billedbog behandler nænsomt og kærligt den skelsættende overgang fra vuggestue til børnehave og viser, at det ikke er let at skulle være både lille og stor.

Gode bøger til højtlæsning (fra 3-6 år)

Højtlæsningshistorier for børnehavebørn og skolestartere til fortræffelige samtaler om alt mellem himmel og jord.  Se også: Gode bøger til højtlæsning (0-3 år) Gode bøger til højtlæsning (6-9 år) Gode bøger til højtlæsning (9-12 år)

Harry over havet

Billedbog i flot havmiljø følger havmågen Harrys hverdag højt til vejrs.

Den dér krop

Bogen rammer plet med sin kombination af drømmende billeder af forskellige mennesker i alle aldre og en kortfattet, poetisk tekst, der inspirerer til tanker og samtaler om kroppen.

Drages tykke kat

Denne lille historie fra manden bag bøgerne om Hundemand og Kaptajn Underhyler vil være et sikkert hit for børnehavebørn.

Drages nye ven

En anderledes og følsom historie om venskab fra den populære forfatter Dav Pilkey, der med sin historie om Drage har skabt en figur, børnehavebørn vil holde af med det samme.

Sneenglen

En fortryllende og poetisk fortælling om glæden ved snevejr.

Her gik Victoria

En hjertevarm og rørende billedbog om de dybe og eksistentielle spor, som dem vi elsker sætter overalt i vores liv.

Den store Totte- og Lotte-bog

En samlet udgave af de gamle, ikoniske historier om Totte og Lotte, der har fornøjet flere generationer af småbørn.