Anonym (ikke efterprøvet)

En familie af løgnere

Velskrevet og stemningsfuld fortælling byder på sommer, sol og sand mellem tæerne samt et gensyn med de løgnagtige Sinclairs.

Genlyd

En ny serie om at være ung og følge sine drømme, også selvom det betyder, at man kan føle sig helt alene. 

Katten der ville redde bøgerne

Storsælgende japansk ungdomsbog er en smuk hyldest til bøgerne og en satire over kapitalismen, overforbruget og falskheden.

Sagen om den venstrehåndede baronesse

Beskrivelserne af forureningen og fattigdommen Victorietidens London er med til at gøre historien levende og tilføjer et mørke til fortællingen i sjældent velskrevet krimi for børn.

Academia - den anden komponent

Første bind i en nytænkt alchemy-punkserie handler om rivaliserende universiteter, store skandaler og forbudte venskaber i New York i 1929.

Jeg fatter ikke de voksne!

Tredje bog i den fine serie om Bella, der er udarbejdet som en dagbog med fine og autentiske skriblerier og smukke illustrationer.

Den kroniske kyssesyge

Virkelig sjov bogmusical med skønne storbandende Ida som hovedperson. Ida siger, hvad de fleste tænker, og hendes krøllede hurtigskiftende hjerne er ganske enkelt vidunderlig.

Intet

Første dag i 7. klasse melder Pierre Anthon sig ud, sætter sig i et blommetræ og erklærer, at der ikke er noget ved noget. Klassens forsøg på at overbevise ham om noget andet udvikler sig sært og blodigt