Anonym (ikke efterprøvet)

Drager over Kabul af Morten Hesseldahl

Her er eksplosive temaer som fanatisme, Islam, terror og Afghanistan - så læs ikke denne bog hvis du vil have din nattesøvn i fred! Men læs den hvis du ikke vil gå glip af en ny forrygende spændende og superaktuel roman om et terrorangreb i Danmark.

Dragerne vågner

Hæsblæsende start på serie med nogle af de bedste elementer fra fantasygenren. Angie Sage kan virkelig fortælle en god historie.

Qul Sasas skygger

Sebastians eventyr i den magiske verden Tir-Nazral fortsætter i denne tredje del af Stjernekrønikerne. Igen bydes der på ypperlig underholdning og spænding.

Blodbæst

Historien fortsætter i samme hæsblæsende tempo, og det er vidunderligt at være tilbage i Lene Dybdahls fantastiske univers.

Kongelig snigmorder

Andet bind i Robin Hobbs store fantasyklassiker, Farseer-trilogien, der nu endelig udkommer på dansk.Efter at være blevet oplært til snigmorder og have overlevet de første hårde prøvelser i Snigmorderens lærling er den unge Fitz tilbage ved hoffet i Bukkenborg.

Klonerne

Når klonerne slippes løs, kan hverken mennesker eller drager stoppe dem Dragen Ember Hill troede aldrig at hun skulle blive forelsket - allermindst i et menneske og tidligere dragedræber. Da den hun har allermest kærest dør, er det et tab af dimensioner. Med hans død afsløres et omfattende…

Ørkenrose

Med andet bind i serien ’Den trofaste bror’ når fantasy-genren nye højder. Denne pragtfulde historie hører uden tvivl til noget af det bedste på markedet netop nu.

Soldaterne

Ember Hill fik et valg. Trygheden hos drageorganisationen Talon, eller et liv som udstødt og jaget for evigt. I stedet for at blive en morder i Talons tjeneste, valgte hun at slutte sig til Riley og hans oprørere. Nu har hun mistet kontakten med sin tvillingebror Dante, der er loyal over for Talon,…

Ovanienprofetierne - Skyriel

Lene Dybdahl har skabt et imponerende univers med alt fra pirater, torturbødler, onde konger og forfulgte magikere. Forrygende fantasy.