Anonym (ikke efterprøvet)

Drager over Kabul af Morten Hesseldahl

Her er eksplosive temaer som fanatisme, Islam, terror og Afghanistan - så læs ikke denne bog hvis du vil have din nattesøvn i fred! Men læs den hvis du ikke vil gå glip af en ny forrygende spændende og superaktuel roman om et terrorangreb i Danmark.

Æslet & dragen

Klog lille fabel beviser, at vigtige pointer kan slås fast med få virkemidler, hvis bare man tror på det.

Frostmagi

Fantasy. Vikingedrengen Ult kommer på sit livs eventyr, da han møder prinsesse Emma og en baby frostdrage. Sammen prøver de at bekæmpe det onde ildgudsmonster, men det kan man kun med frostmagi. Vil det lykkes for dem?

Dragerne vågner

Hæsblæsende start på serie med nogle af de bedste elementer fra fantasygenren. Angie Sage kan virkelig fortælle en god historie.

Qul Sasas skygger

Sebastians eventyr i den magiske verden Tir-Nazral fortsætter i denne tredje del af Stjernekrønikerne. Igen bydes der på ypperlig underholdning og spænding.

Blodbæst

Historien fortsætter i samme hæsblæsende tempo, og det er vidunderligt at være tilbage i Lene Dybdahls fantastiske univers.

Kongelig snigmorder

Andet bind i Robin Hobbs store fantasyklassiker, Farseer-trilogien, der nu endelig udkommer på dansk.Efter at være blevet oplært til snigmorder og have overlevet de første hårde prøvelser i Snigmorderens lærling er den unge Fitz tilbage ved hoffet i Bukkenborg.

Klonerne

I fjerde del af sagaen om Talon har alvoren sneget sig ind på bekostning af den vidunderlige humor.