Anonym (ikke efterprøvet)

Hamburger - uden filter

Spændende bog om en stor personlighed, der står ved alle sine valg. Det er befriende af være fri for de tendenser til klynk og undskyldninger, man ofte ser i sportens bekendelseslitteratur.

En grav til to

Puslespilskrimi om doping i norsk langrend med Selma Falck som et spændende nyt bekendtskab. Hun er ikke nogen pæn pige og bager ikke mange kanelboller.

Den usynlige mil

Cykelløb, kærlighed, opgør med fortiden og 1. verdenskrig  går op i en højere enhed i denne overraskende new zealandske roman.

Sudden death

En fodboldspillers hjertestop bliver starten på endnu et hæsblæsende eventyr for Sara og Ola. ’Sudden death’ er en dejligt uforudsigelig og intelligent videnskabs-krimi fra søskendeparret.

Når engle græder blod

Krimi. To unge kenyanske løbere deltager i Copenhagen Marathon, men de er dopede og en af dem falder død om under løbet. Det sætter gang i en kædereaktion med flere bestialske mord. Kriminalkommissær Kristian Swane bliver sat på sagen, der viser sig at være meget vanskelig og blodig

Forstå mig ret

Den tidligere professionelle cykelrytter fortæller om sit liv og sin næsten 20 år lange cykelkarriere og afslører for første gang sit dopingmisbrug op gennem 1990'erne.

Glory i fare

Cindys yndlingshest, Glory, har fået dopingmidler. De er meget skadelige, og da Cindy beslutter at finde ud af hvem der prøver at skade ham, kommer hun også selv i livsfare

For enhver pris

Carl spiller amerikansk fodbold og får tilbudt et stipendium til college, hvis han forøger sin vægt med 10 kg. Han prøver med steroider, men hvor mange bivirkninger vil han affinde sig med?