Anonym (ikke efterprøvet)

Min søster er seriemorder

Humoristisk og anderledes Domestic Noir om den nigerianske sygeplejerske Korede og hendes ikke helt almindelige lillesøster, der har en rigtig dårlig vane, når det kommer til mænd.

Den hvide kirke

Kan man løbe fra sin families synder? Spændende roman om racisme og behovet for at høre til.

Mit liv som rotte

Tankevækkende, grum og fantastisk velskrevet fortælling sætter fokus på store emner som familie, loyalitet og svigt.

Den italienske mester

Det er ikke let at være barn af en verdensberømt kunstner, og Charles liv er knyttet til faderens skæbne og skygge. Rachmann er så god en skribent, at man labber romanen i sig. 

Sekretæren

Loyalitet kan koste dyrt, og sekretæren betaler prisen i lovende psykologisk thriller, der desværre taber pusten undervejs.

Mænds hjerter

Igennem tre generationer fortælles historien om mænd og deres hjerter. Det er en historie om tid, følelser, relationer, styrke, loyalitet og ikke mindst om kærlighed.

Exit West

Den optimistiske og vedkommende historie om to migranter, der får et liv på trods, er en form for utopi vokset ud af mareridt. Romanen er shortlistet til The International DUBLIN Literary Award 2019 og var tidligere shortlistet til Man Booker-prisen i 2017.

Hest Horse Pferd Cheval Love

Mette Vedsø skriver fint og nuanceret om venindeskab og hestelykke i årets bedste børnebog, som også voksne kan blive meget klogere af.

En bror at dø for

Da Leo som fjortenårig bliver efterladt som ansvarlig for sine yngre brødre, mens hans far er i fængsel og hans mor på hospitalet ved han, hvordan han skal skaffe penge nok til at tage sig af brødrene: Han vil maskere sig og begå sit livs første kup.  Mange år senere bliver Leo…