Anonym (ikke efterprøvet)

Katastrofisk død i nabolaget

'Den faldende mand' af Don DeLillo er en refleksion over, hvad terrorangrebet den 11. september 2001 har betydet for New York – særligt for de mennesker, der bebor storbyen til daglig.

Den faldende mand af Don DeLillo

Eminent og bevægende roman om den undtagelsestilstand en familie sættes i, da faderen, Keith, overlever terrorangrebet på World Trade Center d. 11. september 2001.

Kosmopolis af Don DeLillo

Eric Packer er hovedperson i Don DeLillos nye roman "Kosmopolis". Han er 28 år og mangemillionær. Han er, hvad man vil kalde et finansgeni og ejer af Packer Capital. 

Don DeLillo: Litteratur og Terror

Den anden verdenskrig forvandlede terror til heltemod. Set fra Nazitysklands synspunkt udgjorde den danske modstandsbevægelse en terrortrussel mod Det tredje Riges imperiale visioner. I ly af mørket…

Vægten af Don DeLillo

Don DeLillos bog "Vægten" foregår i en verden, der er ukendt og meget fjern for de fleste af os.

Underverden af Don DeLillo

Romanen fortæller almindelige amerikaneres historie i perioden fra 1951 til 1992. Disse menneskers liv er "Underverden". Historien begynder med en legendarisk baseballkamp og en næsten mytisk scoring eller homerun. Den baseball der bliver skudt op på tribunerne er historiens røde tråd, det er denne…