Anonym (ikke efterprøvet)

Sult

Skriften brænder ned af siderne i Tine Høegs smukke og sanselige roman, der gør ondt at læse og udfylder et tomrum i samtalen om det moderne kvindeliv.

Kostskolen

Spændende svensk pageturner om mord og hemmeligheder i et giftigt kostskolemiljø, hvor det handler om at opretholde facaden.

Bølger

En badeby er scene for en ulykkelig kærlighedshistorie og en ironisk skildring af adelige normer og sociale omgangsformer i denne vidunderlige roman fra 1911.

Syv brødre (Ved Birgita Bonde Hansen)

En 150 år gammel pragtfuldt fabulerende roman, hvor humor, drama, naturlyrik og finsk folklore flettes smukt sammen i historien om syv rebelske brødre. Originaludgave:1870

De uadskillelige

Simone de Beauvoirs smukke og vemodige roman om en barndomsveninde og to forskellige miljøer i 1920’ernes Paris er baseret på hendes egne erindringer. Originaludgave: 1954

Ære

Er ære noget, vi forbinder med riddertiden og adelen, eller har det stadig en uerkendt betydning i dagens Danmark? Det bliver vi klogere på ved at unde os selv denne Tænkepause.

Vegetaren

Kroppens kødelighed transformeres til et udtæret legeme i et nøgent protestskrig mod kroppens og samfundets fængsel i dette makabre og gådefulde portræt af en ung kvinde. 

Svineheld? : en kort biografisk roman om Syv

Syv, et økologisk frilandssvin, kan tale og hans spørgsmål og hans oprør mod normen får ham ud hvor han ikke længere kan bunde. Til sidst længes han bare hjem til gården igen.