Anonym (ikke efterprøvet)

Første advarsel

Meget læseværdig og lidt anderledes Connelly handler mere om journalistisk research og svindel indenfor videnskab, end om hårdtslående fyre og elegante forbrydere.

Assassins Creed 1 – De sidste efterkommere

De sidste efterkommere er første bind i en helt ny serie baseret på computerspillet ASSASSIN’S CREED. Alt er gået den forkerte vej for Owen, siden hans far døde i fængslet, mens han afsonede sin straf for en forbrydelse, som Owen er sikker på, han ikke havde begået. Nu tilbyder Monroe –…

Min europæiske familie i de sidste 54.000 år

Med udgangspunkt i sin egen slægtsforskning og den nyeste DNA-teknologi, fortæller forfatteren (f. 1959) om menneskets indtog i den europæiske historie. Om bl.a. menneskets udvikling, vandringer, boligforhold, påklædning, fødevarer og dyrehold.

Eske Willerslev

Medrivende samtalebog stiller skarpt på en af Danmarks betydeligste videnskabsmænd, Eske Willerslev, specialist i forhistorisk dna.

Mit smukke genom

En fascinerende rejse ind i genforskningens komplicerede verden af store muligheder og etiske dilemmaer. Åndeløst spændende.

Intet andet navn under himlen

En yngre karismatisk politiker får taget en spytprøve som tv-reklame for forslaget om et nationalt dna-register - Pludselig kobles hans dna til et barnemord 11 år tidligere - Hvad skal hans parti, hans hustru og ikke mindst læserne tro?

Proceduren

Biologen Victor Werke har som den første videnskabsmand skabt organisk liv af uorganisk materie, men har mistet sin hustru, som han febrilsk forsøger at få tilbage