Anonym (ikke efterprøvet)

Ved havet

Ved havet giver et interessant tidsbillede af badelivet midt i 1970’erne og er samtidig en eksperimenterende roman med flere betydninger.

Byens spor. Bind 3: Skyggebogen

Fornem afslutning på Oslotrilogien, der udover at give et spændende tidsbillede også er den fineste roman om tid, erindring og længsel efter det, der ikke længere findes.

Fælleden

Hvis de døde kunne tale, hvad ville de så fortælle? Det får vi svar på i denne fængslende, gribende og dybt originale fortælling.

Kvinder uden mænd

Mesterlig roman om kvindefrigørelse og -seksualitet i det moderne Iran. Fortællingen om fem kvinders frigørelse er vild, stærk og magisk.

Alt er muligt

I en lille amerikansk by gør personerne i denne uimodståelige bog alt for at leve et godt liv, og den ene forbavsende fortælling afløser den anden.

Tilbage til den mørke dal

Manuela har haft en hård opvækst i Columbia og genfinder sig selv som digter og elsker. I Madrid søger konsulen sin tabte elskede, Juana. Også digteren Rimbauds liv bidrager til kludetæppet over en turbulent og voldsom verden samt poesiens og rejsens forløsende kraft

Livet du efterlod

Barsk roman om død, sorg og omsorgssvigt i en familie i en lille by, hvor alle kender hinanden på overfladen, men ingen reagerer eller kender sandhederne.

Levende og døde

Han Kang søger svar på de ufattelige begivenheder, som udspillede sig i hendes sydkoreanske fødeby, og har skrevet en gribende og rystende roman.

Hestehullerne

Tina Månssons skæbneberetninger fortalt med et twist er en stærk debut.