Anonym (ikke efterprøvet)

En sang til dystre tider

Krimi fra øverste hylde. Nye læsere kan begynde med Ian Rankins ikoniske politikommissær John Rebus her.

Crash Kalinka

’Crash Kalinka’ kører offpiste fra første side og hiver hele bagkataloget med. Her er en roman, der kræver og skubber og hiver. En voldsom og fantastisk oplevelse.

De forladte danske hjem

Tankevækkende fotobog portrætterer det smukke og sørgmodige i forfaldet i en række forladte hjem.  

Mesopotamien

Ukrainsk litteratur finder sjældent vej til Danmark. Mesopotamien er en interessant litterær vej ind i en anden kultur, skrevet af en af Ukraines store forfattere.

Skinhellige herligheder

Bag den spøjse titel gemmer sig en herlig og bevægende historie om en række mennesker fra underklassen i et kriseramt Irland. Bogen er på én gang både rystende, rørende og humoristisk.

Katastrofen, byen og skoven

Digte. Digtsuite i tre dele, der kredser om civilisationens forfald, byer i opløsning og menneskets ensomhed i en ondsindet natur

En hest kommer ind på en bar

200 siders tvivlsomme jokes og en deroute så intens, at man har lyst til at se den anden vej og alligevel er nødt til at læse videre. David Grossman modtog The Man Booker Prize 2017 for 'En hest kommer ind på en bar'. 

Min lille horror

Mette Zingenbergs debut-noveller Min lille horror er en parring mellemTove Ditlevsen, Edgar Poe og sydens fugt og varme. 

Således forgår alverdens herlighed

Velskrevet, underholdende og ond novellesamling. Kramhøft kan virkelig noget, når han folder sig ud med både udpenslede modbydeligheder og mere subtile gys.

Fantombillede

Maniske og dystre digte om forfald. I konstruerede portrætter af mennesket af i dag hudflettes vores moderne verden. Til læsere af digte der kommenterer på vores eksistens