Anonym (ikke efterprøvet)

Mitfordmordene. 1. bog, Mysteriet på Asthall Manor

Et must for tilhængere af et mordplot i hyggelige engelske omgivelser, hvor man kan høre en summen fra byens pub og fornemme den clottede cream lande på trøjen, når man tager en ordentlig bid af sin scone.

Sherlock Holmes arkiv

Sidste bind i serien om mesterdetektivens samlede bedrifter indeholder både prisværdige og mindre vellykkede historier. Men Holmes ér og bliver en excentrisk ener.

Hans sidste optræden

Kriminoveller med detektiven Sherlock Holmes og hans ven og hjælper dr. Watson. 

Frygtens dal

Krimi hvor Sherlock Holmes begynder at se sammenhængen mellem mr. Douglas' tidligere hemmelighedsfulde liv i Californien og så det grufulde mord, der blev begået på et ærværdigt herresæde i England.

Sherlock Holmes vender tilbage

Kriminoveller. Til Dr. Watsons overraskelse og til glæde for sine fans, dukker Holmes igen op i Baker Street for at påbegynde en ny stribe eventyr.  

Baskerville-slægtens hund

Et sagn om en spøgelseshund og en ny ejer af familien Baskervilles slot sætter Sherlock Holmes på en vanskelig opgave.

Den kloge fader Brown

11 kriminoveller med den rationelle og skarpsindige katolske præst Fader Brown, der opklarer mordgåder og mysterier, der tilsyneladende virker overnaturlige og uforklarlige.Originaludgave: 1914 

Syndfloden og storbyen

I et fremtidigt Danmark kan folk få indopereret det kunstige organ, biokernen, der på sikker vis forhindrer alle sygdomme og alderstegn; Men kun så længe man har klip nok - Og er det nu så sikkert?

Fanden på væggen

En gammel sag om et forsvundet barn dukker op på et detektivbureaus bord i København, og konfronterer de hårdkogte privatdetektiver med deres egne dæmoner. Samtidig dukker der rygter op om en skummel bagmand der kaldes "Teufel". En rejse ind i mørkets hjerte er begyndt.