Anonym (ikke efterprøvet)

Utilstrækkelig : hvorfor den nye moral gør de unge psykisk syge

Undersøgelse af, hvad der karakteriserer den utilstrækkelighed, som unge oplever, trods deres flid, gåpåmod og engagement, i deres efterstræben af en række højtravende idealer, hvor der konstant skal præsteres bedre og hurtigere i både skolen, familien og blandt vennerne

Hul

Tankevækkende og sjov graphic novel om at være ung med al den frihed og de samfundsnormer, der stadig begrænser unge kvinder.

Sendebuddet

Spændingsniveauet i andet bind af Arttu Tuominens serie er højt, plottet gennemtænkt og karakterernes historier hjertegribende.

Utålmodige hjerter

Zweigs mesterlige roman giver et eminent indblik i det selviske menneskesind, når det tror sig allerbedst og uegennyttigt.

Detransition, baby

Med elegance og nuancer beskriver Torrey Peters transmiljøet indefra på en måde, der giver læseren et nyt sæt briller at se med.

Papirarmbåndet

En hjertegribende fortælling om hemmeligheder, løgne og sandheder baseret på virkelige hændelser i Irlands historie.

Fru Marta Oulie

Sigrid Undsets debutroman fra 1907 er en fremragende og evigt aktuel roman om pligt, lyst og moral og om at leve med konsekvenserne af sine valg.

Land af sne og aske

Finske Rautiainen debuterer med en barsk roman om livet i fangelejrene i Lapland og fører læserne ind i en brutal virkelighed, der står i skarp kontrast til den arktiske skønhed.

La Familia Grande af Camille Kouchner

En bombe er kastet over det kulturelle miljø i Frankrig af Camille Kouchner, der har offentliggjort familiens store hemmelighed og placeret incest på den politiske dagsorden. Sommerhus i Sanary, diskussion og leg til langt ud på natten. Grænseløs frihed, en stor anerkendt omgangskreds og en…