Anonym (ikke efterprøvet)

Påfugl

Ane Bjørn får hverdagens problemer til at føles lettere på magisk vis. Rørende billedbog om identitet og behovet for at blive set.

Som ringe i vandet

Velskrevet og indsigtsfuld ungdomsroman sætter spot på præstationsangst og det at være ung i en hæsblæsende verden .

Pølsetyven

En virkelig skøn historie om at turde stå fast på sine værdier, selvom andre mener, man skal noget helt andet.  

Hummerens skjold

Minor følger sin prisvindende novellesamling op med en søgende roman, hvori det vrimler med levende og døde, og der stilles halvskarpt på familie og eksistens.

Og så drukner jeg

Forbandede ungdom. Ditte Wiese har skrevet en hjerteskærende ungdomsroman om en generation, der er vokset op med sociale medier og strømlinede planer for fremtiden.

Døgnkioskmennesket

Underspillet karakteristik af livets absurditeter i et satirisk og minimalistisk sprog i lille japansk samtidsroman, hvor hovedpersonen er mere døgnkiosk end menneske.

Store hendelser i liten skala

Hvad sker der, når der ikke længere er brug for dig, hverken hjemme eller på arbejde, og du er den sidste det går op for?Det er udgangspunktet for romanen Store hendelser i liten skala. Vi møder den lokale kommune-bibliotekar Arne Sjølingstad netop den dag, hvor han ufrivilligt går af med fuld…

Sønner af mænd

En tragikomisk, befriende og rammende roadtrip-roman om tre unge mænd på flugt fra samfundets og fædrenes forventninger og på jagt efter egen maskulinitet og mening.