Anonym (ikke efterprøvet)

Suverænen af Das Beckwerk

Kan man sætte demokratiet til debat i en roman? Ja og det endda både dristigt og morsomt, da det højst umage par, Rasmussen og Nielsen, drager til Amerika for at teste demokratiet. Rasmussen og Nielsen er i ugerne op til præsidentvalget i efteråret 2004 draget til USA med deres demokratikasse. Vi…

Selvmordsaktionen af clausbeck-nielsen.net

"...men Nielsen & Rasmussen troede, ganske som deres amerikanske kolleger, at det kunne lade sig gøre, at verden lod sig ophøje fra et fragmenteret miskmask af diktaturer, tidsaldre og alle former for ufrihed til et universelt hele, en højere orden: Demokratiet."

Banemændene : Weimarrepublikkens sidste vinter

De to tyske historikere, Rüdiger Barth og Hauke Friederichs, har med inspiration fra TV-serien 'House of Cards' besluttet at afdække det magtspil, der fra november 1932 førte til Hitlers magtovertagelse 30. januar 1933.

De stridbare danskere

Hvad skete der i folkedybet efter enevælden og før demokratiet? I en aldeles forrygende bog fortæller forfatteren om vigtige og meget vedkommende begivenheder i danmarkshistorien.

Fascisme - en advarsel

Madeleine Albright gør rede for fascismens historiske træk baseret på sin erfaring og ønsket om at advare om internationale samfundstendenser og ikke mindst præsident Trump.

Den journalistiske forbindelse

Pressen er under pres, men gode ideer fra hele verden kan redde medierne fra sig selv. Inspirerende bog for alle, der arbejder med kommunikation på den ene eller den anden måde.